REJSETIPS

GODE RÅD TIL DIN REJSE

Her vil vi guide dig igennem de mest brugbare rejseråd og ikke mindst tips og tricks til din næste rejse.

I denne blog vil vi komme igennen

#1 Rejsetips før du rejser

#2Rejsetips under rejsen

#3 Har du styr på din rejseforsikring

#4 Pakketips

#5 Generelle rejseråd

rejsetips før rejsen

#1 REJSETIPS FØR DU REJSER

Har du allerede fundet din destination og købt flybilletter er der dog stadigvæk en del at gøre før afrejse. Forberedelser før din afrejse kan være ret store når der er tale om en længevarende rejse.

Pocketsize rejseguide

En pocket size rejseguide vil hjælpe dig godt på vej og være din ven når du står uden internet i udlandet. Du kan se vores danske rejseguides.

 Her skal du primært sørge for at huske dig selv, et par rene underbukser og en masse penge. Men hvis du skal ud i den store verden, er det vigtigt, at du tager kontakt til din læge i god tid. Husk at have styr på håndbagage regler da der kan være forskellige regler

#2 REJSETIPS UNDER REJSEN

Hvad skal du lave på din rejse. spørg en guide på motellet, hotellet til råds eller snak med en lokal! de vil altid finde på gode ideer til gratis udflugter

Rejser på tværs af tidszoner medfører  jetlag, som er et udtryk for, at din fysiologiske søvn- og døgnrytme er blevet forstyrret. Symptomerne omfatter bl.a. træthed, desorientering, kvalme, hovedpine, søvnløshed og dehydrering.

Jetlag forekommer kun, når du rejser fra øst mod vest eller omvendt.

 

#3 Styr på rejseforsikringen?

 En ny undersøgelse foretaget af YouGov for GF Forsikring, at mange danskere ikke ved, hvordan rejseforsikringen dækker, når der ferieres inden for egne grænser. Det kan ende som en dyr og ubehagelig overraskelse.

Gode råd til rejsen

46 % af danskerne har nemlig ikke styr på rejseforsikingen. Du skal helst ikke være ibland statistikken.

 

  • Danskere, som ikke kender til deres rejseforsikring 46% 46%

din rejseforiskring dækker normaltvis ikke snorkling eller dykning i udaldnet. Det er derfor et vigtigt rejsetips, at tage til sig når man skal rejse til udlandet og ikke mindst Danmark. Er uheldet ude er det for sent at få hjælp og hermed er det en god ide at tjekke om på hvilke vilkår og betingelser du har indgået i din police. 

 

 

#4 PAKKETIPS

  1. Pocket rejseguide
  2. Adapter
  3. Solcreme
  4. Mavebælte hvor pas og pung ligger sammen
  5. Termoflaske
  6.  Medicin

 

#5 GENERELLE REJSERÅD

Der findes forskellige rejsetyper og hvis du gerne  vil på en masse udflugter så vil det være en god ide at pakke efter det. det kan være snorkling, dykning eller vandring. Så skal du huske ekstra vandflaske samt sportstøj. 

Før afrejse

Et bagage tips er  Kan du også godt lide at hænge ud med de lokale og opleve gode gadekøkkener så hav styr på mavemedicinen i din bagage.

 

Stol på de lokale, respekter deres land og lær eventuelt lidt af deres sprog.

 

 

Vi foretrækker som familie altid at undersøge meget om vores destinationer før afrejse. vi rejser altid til naturferie eller badeferie uden for Danmark 

Gertrud Hansen

%

Rejser årligt uden for DK

Opsummering

Hav tjek på din rejseforiskinrg, pak let, hav medicin, id og pas klar og følg de generelle rejseråd som flyselesksaber, udenrigsministeret mm. anbefaler så burde du være klar til din rejse

NEEDTRAVEL ApS – CVR xx3344 – 8000 Aarhus